Leírás és Paraméterek
OLIGOPEPTIDES A táp tollfehérje-hidrolizátumot tartalmaz, amely kizárólag szabad aminosavakból és nagyon kis molekulasúlyú oligopeptidekből álló fehérjeforrás. |
|
ALLERGEN RESTRICTION Teljes gabonaszemek helyett keményítőt és egy különlegesen megtervezett ízfokozó anyagot tartalmaz; a kontamináció lehetőségét minimálisra csökkentő gyártóvonalon gyártják. |
|
SKIN BARRIER Nikotinamid, inozit, kolin, hisztidin és pantoténsav kombinációját tartalmazza, amely segít csökkenteni a bőrön át történő vízveszteséget és erősíti a bőr védő funkcióját. |
|
ANTIOXIDANT COMPLEX A szinergista hatású antioxidáns komplex csökkenti az oxidatív stresszt és segít közömbösíteni a szabadgyököket. |
Etetési útmutató:
Ajánlott napi mennyiség (g/nap):
Víz mindig álljon rendelkezésre!
Macska súlya | Sovány | Normál | Túlsúlyos | |||
gramm | mérőpohár | gramm | mérőpohár | gramm | mérőpohár | |
2 kg | 39 | 3/8 | 33 | 3/8 | ||
3 kg | 52 | 4/8 | 43 | 4/8 | ||
4 kg |
64 |
5/8 | 53 | 4/8 | 43 | 4/8 |
5 kg | 75 | 6/8 | 62 | 5/8 | 50 | 4/8 |
6 kg | 85 | 7/8 | 71 | 6/8 | 57 | 5/8 |
7 kg | 95 | 1 | 79 | 7/8 | 63 | 5/8 |
8 kg | 105 | 1 1/8 | 87 | 7/8 | 70 | 6/8 |
9 kg | 114 | 1 1/8 | 95 | 1 | 76 | 6/8 |
10 kg | 122 | 1 2/8 | 102 | 1 1/8 |
82 |
7/8 |
ÖSSZETÉTEL: kukoricakeményítő, alacsony molekulatömegű madártoll-hidrolizátum (L-aminosavak- és oligopeptidek-forrása), kókuszolaj, szójaolaj, növényi rostok, ásványi sók, állati zsir, halolaj, cikória pép, frukto-oligoszacharidok, maltodextrin, palmitin- és sztearinsavak citromsavval észterezett mono- és digliceridjei, dextróz, bársonyvirág kivonat (lutein forrás). Fehérjeforrás: alacsony molekulatömegű madártoll-hidrolizátum (L-aminosavak- és oligopeptidek-forrása). Szénhidrátforrás: kukoricakeményítő.
ADALÉKANYAGOK (kilogrammonként): Tápértékkel rendelkező adalékanyagok: A vitamin: 26000 NE, D3 vitamin: 800 NE, E1 (Vas): 40 mg, E2 (Jód): 3,6 mg, E4 (Réz): 15 mg, E5 (Mangán): 52 mg, E6 (Cink): 190 mg, E8 (Szelén): 0,3 mg - Technológiai adalék- anyagok: Üledékes eredetű klinoptilolit: 10 g - Tartósítószerek - Antioxidánsok.
ANALITIKAI ÖSSZETEVŐK: Nyersfehérje: 24,6 % - Nyersolajok és -zsírok: 17 % - Nyershamu: 7,9 % - Nyersrost: 3,7 % - Esszenciális zsírsavak: 3,72 %.